Rent-a-bug Oldtimers

Prikazovanje Idej > Fotografije > Rent-a-bug Oldtimers
Rent-a-bug-9

Rent-a-bug Oldtimers

Sodelovali smo s podjetnikom Tomažem Kokaljem, ki ima v lasti 7 oldtimer avtomobilov. Želel jih je uvekovečiti s fotografijami in video filmi, tudi zato, da lahko prezentacijo v obliki videov in fotografij deli z ostalimi navdušenci avtomobilov in tudi potencialnimi strankami, ki bodo najeli avtomobile v uporabo. Izdelali smo kratki 2-minutni video in 7 posamičnih kratkih 1-minutnih videov za vsak avtomobil, prav tako vse fotografije. Snemanje in fotografiranje je potekalo v enem delu – 3 ure.

Video:

Kaj o nas pravi naša stranka g. Tomaž Kokelj:

“V letošnjem aprilu smo z g. Primožem Lazarjem in njegovim studiem Prikazovanje idej opravili snemanje in zgradili fotomaterial za 6 vintage vozil. Snemanje je bilo opravljeno izredno profesionalno in natnčno. Pri snemanju je g. Lazar upošteval vse malenkosti, kot npr. gibanje sonca, osvetlitev, scenografijo in posebnosti vsakega vozila. Snemanje je bilo opravljeno s profesionalno opremo, tudi z dronom. Upoštevali so tudi primerno scenografijo. Snemanje je bilo prilagojeno stranki, v dogovorjenem roku in predvidenem času trajanja in tudi cena je bila ugodna. Video in fotomaterial je zelo kakovosten, ponudili so se pa tudi nadgraditi ga z dodatnim gradivom s porok.

G. primoža Lazarja in njegov studio Prikazovanje idej tako priporočam vsakemu potencialnemu interesentu za fotografiranje in snemanje.”

Spletna stran: www.rentabug.si

Fotografije:

Kaj naše stranke pravijo o nas: